Bredfjällsgatan 28

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bredfjällsgatan 28, Göteborg


Antal rum:

2 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

2A uthyres under way out west, 5 platser
Jag hyr ut min lägenhet, en 2a i betongdjungeln Hammarkullen under way out west då jag inte kommer vara hemma den perioden. Lägenheten ligger 5 minuters promenad från hållplatsen, och därifrån går tre olika spårvagnslinjer (4,8 och 9) och tar er till centrum på 15 minuter. Linje 8 tar er exempelvis direkt till Slottskogen där way out west hålls.

Lägenheten består av ett stort vardagsrum, ett sovrum med dubbelsäng samt ett lite mindre kök (och så badrum förstås). Det finns även en väldigt mysig balkong som har sol större delen av dagen. Lägenheten är ljus och luftig och har 5 sovplatser: två i min 160cm stora säng, en på soffan och två på dubbel luftmadrass. Sängkläder och handdukar ingår inte.

I köket finns allt som kan tänkas behövas och lite till. Tv och dvd finns, samt en del filmer och serier. Wi-fi ingår självklart. Det finns även en del sällskapsspel att låna.

I lägenheten bor en landsköldpadda och för att bo här krävs att ni ger honom vatten om hans skål är tom, samt slänger ner lite ruccola till honom varannan dag. Han är väldigt lättskött och stör inte

Jag kommer ta ut en deposition på 1500kr för att säkerställa att ingenting förstörs, och dessa lämnas tillbaka om allt är i fint skick när jag kommer tillbaka.

Priset för 10-14 augusti är 2000kr.

Bilder finns att få om så önskas
Maila vid intresse

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg