Briljantgatan 54

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Briljantgatan 54, Göteborg


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

8 m2


Beskrivning

Rum uthyres till inneboende
Ljust, möblerat rum i lägenhet uthyres, helst till student eller pendlare. Lägenheten är en trea med både balkong och vacker uteplats, och som inneboende har man tillgång till lägenhetens alla utrymmen. Rummet är klart att hyras ut den 1:e maj.

Rummet är möblerat med säng, skrivbord, stol, garderob och hyllor. Rummet uppskattas till ca 8 kvadratmeter stort.

Lägenheten ligger bara ett stenkast från Frölunda torg, en av de största shoppinggalleriorna i Göteborg. Där finns även vårdcentral, restauranger, bibliotek, simhall, gym, matbutiker, bank, spårvagn, buss.
Med kollektivtrafik till t.ex centralstationen tar det ca 30 minuter och till Chalmers 18 minuter. Kommunikationerna är väldigt frekventa och går även sent på nätterna och tidigt på morgonen.

Jag som hyr ut rummet är en glad, omtänksam, pensionerad kvinna som gillar att pyssla, shoppa, promenera, kolla på film/tv-serier. En av mina favoritserier är Game of Thrones. Jag har en katt så det är viktigt att du som vill hyra rummet inte är allergisk. Det känns viktigt att vi kommer bra överens och att personkemin stämmer, så jag vill gärna träffas innan vi skriver på ett kontrakt.
Innan inflytt kan ske, krävs en deposition på en halv månadshyra.

Om du är intresserad av att hyra rummet, ring eller skicka ett mail och berätta lite om dig själv med några rader och gärna ett telefonnummer som det går att nå dig på.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg