Bronsåldersgatan 48

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bronsåldersgatan 48, Göteborg


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

75 m2


Beskrivning

Likasinnad inneboende sökes
Hej!

Jag heter Benjamin och bor just nu i en alldeles för stor lägenhet själv med två katter och söker därför en inneboende att dela den med. Som inneboende får du ett sovrum samt tillgång till vardagsrum, kök, toalett/badrum, balkong och tvättstuga. Din hyra kommer att ligga på 3000 kr i månaden och då ingår el och internet.

Jag söker någon att dela lägenheten med och därför är det även viktigt för mig att vi kommer bra överens och lär känna varandra. Själv är jag 26 år och ska plugga till lärare till hösten, så ett stort plus är om du är någorlunda jämngammal med mig och själv studerar, men det sistnämnda är inte avgörande. Då jag har två katter vill jag att du ska vara djurvänlig, men helst ser jag att du inte själv har husdjur då dessa kräver uppmärksamhet nog.

Lägenheten ligger längst ut i Tynnered med bra förbindelser in till stan och mycket fin natur med havet alldeles runt knuten. Jag ser helst att du är en lättsam person tycker om att ha kul men kanske ändå inte efterfestar till klockan 4. Jag tänkte börja med visningar nästa vecka (v. 32) och inflyttning kan ske relativt omgående ifall vi klickar. Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg