Carl Larssonsgatan a

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Carl Larssonsgatan a, Göteborg


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

51 m2


Beskrivning

Örgryte - 2 rok - 50 kvm
Högst upp i huset finner ni denna insynsskyddade tvårummare med adress Carl Larssonsgatan 5 A, Örgryte, Göteborg. Lägenheten är försedd med en stor balkong i soligt sydvästläge. Rymligt och fullt utrustat kök med god plats för middagsbjudningar. Nyrenoverat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Fri parkering på gatan utanför huset.

I lägenheten finns en tv som lämnas kvar under hyrestiden.

I hyran ingår trådlöst Internet men inte kostnaden för el, radio- och tv-avgift samt försäkring.

Min lägenhet i Örgryte passar er som önskar centralt men ändå lugnt och tryggt boende med närhet till natur- och grönområden. Vill ni ta er in till city gör ni det lättast med 5:ans spårvagn eller på cykelvägar. På 10 minuter är ni på avenyn. Det är även smidigt att ta sig ut på motorvägen för er som har bil.

Det är gångavstånd till Delsjöområdets naturreservat med härlig natur och sjöar. Här ligger även Skatås friluftsområde med motionsanläggning och elljusspår. Det är ca 500 meter till Göteborgs fältrittklubb och GLTK med tennisbanor och gym. Flera närbutiker finns på gångavstånd. Vid Bö affärscentrum finns servicebutik, pizzeria, restaurang samt blomsterbutik.

Jag har för avsikt att hyra ut från 1 maj 2018 och under resten av 2018. Det finns i nuläget goda möjligheter till förlängning av hyrestiden efter 2018.

Jag har krav på rökförbud i lägenheten och på balkongen. Husdjur är inte tillåtet. Max två personer som bor i lägenheten.

Hyran är 11 000: - per månad (exkl. elkostnad, radio- och tv-avgift samt försäkring).

Deposition en månadshyra vid kontraktsskrivning som återbetalas efter hyresperiodens slut förutsatt att inga skador skett på lägenhet eller möbler.

Ni som är intresserade når mig via E-post. Uppge namn och kontaktuppgifter och en kort beskrivning om er själva. När jag fått ert meddelande kontaktar jag er snarast möjligt.

Vänliga hälsningar, Charlotta Hülphers

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Göteborg

Rapportera fel