Dirigentgatan 6

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Dirigentgatan 6, Göteborg


Hyra:

7128 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

Göteborg fin 2:a hyres ut i 2.a hand
Lägenheten ligger i Högsbo och är på 58 kvm (vån 4, se bild 2), är ljus och har öppen planlösning, bra förvaring samt härligt stor terrass utan insyn i sydväst läge. En bostad att trivas i! Huset ligger f ö högt i området.
Högsbohöjd ligger högt och luftigt med ett läge som gör det väldigt omtyckt. Här bor du nära stadens centrum men har havet inom tio minuters bilfärd. Varje hus får sin personliga prägel tack vare de karakteristiska gårdarna och fasaderna klädda med puts och tegel i olika färger. Husen i Högsbohöjd är mellan tre till fem våningar med lägenheter.
Gårdarna på Högsbohöjd bildar ett mycket lugnt kvarter, som ligger på en återvändsgata. Samtliga gårdar är bilfria med öppna grönytor som rymmer lek- och grillplatser. Här finns gott om plats för både lek och avkoppling. Gårdar och entréer är vackert utsmyckade med konst och blommor. Om du har lägenhet i markplan ingår en uteplats som vetter ut mot den lummiga gården. De flesta lägenheter högre upp är försedda med balkong, som denna. Entréerna är öppna och ljusa och försedda med porttelefon. I huset finns his. I området finns gott om parkeringsplatser och ett parkeringsdäck.
I området finns en egen livsmedelsaffär. Vid Axel Dahlströms torg, som ligger mindre än tio minuters promenad från Högsbohöjd, finns fler butiker. Förskola och lågstadieskola finns i kvarteret. Friluftsområdet Ruddalen med vackra promenadstigar och löpslingor gränsar till Högsbohöjd. På vintertid finns här även en skridskobana. Från Högsbohöjd når du havet på tio minuter och Frölunda Torg på fem. Fin lägenhet med fräsch känsla.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg