Distansgatan 25

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Distansgatan 25, Göteborg


Hyra:

3400 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

59 m2


Beskrivning

Rum i Västra Frölunda uthyres
Hej allesammans!

Jag söker en person som vill hyra ett rum i min lägenhet från februari och framåt. Det bor redan en trevlig och lugn amerikansk kille i lägenheten, som ska bo kvar åtminstone ett tag framöver, och då jag själv studerar utomlands detta året hyr jag ut rummet som jag normalt sett bor i.

Det aktuella rummet är väldigt stort och har en angränsande stor balkong, från början ett vardagsrum, vilket är orsaken till att det inte finns en riktig dörr till rummet utan jag har fixat det med ett draperi som man drar för dörröppningen (ganska mysigt tycker jag, folk är ju olika och det är nog bra om man inte stör sig på avsaknaden av riktig dörr). Rummet är möblerat med soffa, säng, stor garderob, skrivbord, TV och TV-bänk. (Tyvärr har jag inga bilder med i annonsen då jag inte är i Sverige för tillfället, men vid intresse kan jag ordna några bilder!)

Lägenheten ligger på gångavstånd till Marklandsgatan, det finns även bussar som går dit om man nu inte känner sig så hurtig :) Från Marklandsgatan finns (som bekant?) mycket bra anslutningar till stan. Det brukar ta 20-25 minuter till Chalmers för mig (samma tid med cykel!).

Krav på dig som hyresgäst:
- rökfri
- ganska lugn, alltså främst tänker jag på att man inte får ha fester eller göra för mycket väsen av sig kvällstid, då det bor mycket äldre i byggnaden
- djurfri (iaf pälsdjur)

Hyran ligger på 3400 och jag ser helst att du hyr från 1 februari. Är du intresserad, skriv gärna och berätta lite om dig själv, intressen, när du kan flytta in osv osv.

Ha det bra under tiden!
Malin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg