Djurgårdsgatan

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Djurgårdsgatan, Göteborg


Hyra:

3700 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Stort ljust rum i majorna, kvinnlig studerand
Vi söker en kvinnlig inneboende för omgående inflyttning. Om du tycker att nedanstående passar in på dina önskemål om boende så hör av dig så snabbt du bara kan, rummet brukar gå snabbt.
Rummet jag hyr ut är en del av en stor lägenhet på 125 kvm i Majorna, en mysig stadsdel centralt/väster bebyggt med landshövdingshus. I ett typiskt landshövdingshus är första våningen byggt i sten och de övriga två i trä, oftast finns det fina innergårdar med grönska. Vi har två stora fina innergårdar där man med fördel kan sitta och njuta av sol, grönska (blommor o träd) och kanske en bok när årstiden tillåter. Rummet är fullt möblerat med TV (fiber), Internet (fiber), säng, soffa, skrivbord, hylla, byrå och garderob.
Du kommer att dela lägenhet med mig (lägenhetsinnehavare) och en studerande. Vi är båda lugna och våra liv är fulla av aktiviteter. Vi värnar om lugnet och integriteten och hoppas att du också gör det. Lägenheten är väldigt stor vilket lämnar utrymme för egen sfär och vi behöver därför inte gå på varandra, men om man vill så finns det ändå möjlighet till lite småprat om man stöter på varandra någon gång. Du som flyttar in hos oss delar gemensamhetsutrymme som kök o badrum m.m. Förutom hyran tillkommer inget annat än en första förhöjd hyra på 2000 kr som täcker normalt slitage och flyttstäd den dag du beslutar dig för att flytta.
Det är lätt att ta sig med allmänna kommunikationer då vi bor ett stenkast från Stigbergstorget. Där finns tre olika spårvagnslinjer att välja på 3, 9, 11. Vill man så går det lätt att cykla (10 min) eller promenera (20 min) in till city för den som vill passa på att få lite gratismotion. Vi bor dessutom nära Slottsskogen om man vill ta promenader eller jogga för att bli av med dagens stress, förbättra sin kondition eller bara njuta en stund. Från Slottsskogen är det inte långt till Änggårdsbergen (Botaniska). Vi har nära till Göta Älv, man kan promenera längs med älvstranden till Röda Sten, ta en fika och/eller bara njuta av den fina utsikten med hamninloppet i bakgrunden. Förutom detta finns många mysiga o prisvärda restauranger och caféer i Majorna. Café Zenit på Djurgårdsgatan, där vi bor, ligger i en park och brukar vara välbesökt, ett bra val för att möta sina vänner.
Vi har gott om mataffärer i närområdet, egentligen är vi ganska bortskämda med vårt utbud. Hemköp, Ica, Lidl och Willys och alla med bra öppettider.
Om du läsare tycker att detta skulle vara något för dig hör av dig så snabbt som möjligt. Jag kommer att vara hemma den närmaste tiden om du vill komma och titta på rummet (vilket jag föredrar att du gör).
Ses snart
Varma hälsningar Kate

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg