Doktor Allards Gata 72

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Byggvesta
Adress: Doktor Allards Gata 72, Göteborg
Hyrdes ut: 2016-03-01


Hyra:

8749 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Området:Kvarteret Åkerviolen är mycket trevligt beläget nära city samt grönområden. Baksidan består av en trevlig naturlik gård med stora gräsytor, träd och platser för picnic. I fastigheten finns en förskola med stor lekplats, denna kan de boende barnen utnyttja under de tider förskolan har stängt. Det finns ett parkeringsdäck med delvis väderskyddade platser.

Det är nära till kommunikationer och Sahlgrenska Sjukhuset ligger endast på 5 minuters promenadavstånd.

Alla lägenheter har antingen tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin från Bosch.
Lägenheterna har antingen balkong eller loggia.

Hiss finns.

Utöver kallhyran tillkommer debitering av förbrukning på el/värme/varmvatten, där du betalar endast för din egna förbrukning.

Området:

Om Guldheden

Södra Guldheden erbjuder en karaktärsfull miljö med bostadshus i parkliknande grönska. Den 50-åriga bebyggelsen är mycket uppskattad, och har nu kompletterats med 80 moderna hyreslägenheter med god tillgänglighet. De nya husen är formgivna för att passa in i landskapet och i släktskap med de äldre kvarteren. 

Från Guldhedens bra läge i Göteborg är det nära till kommunikationer, grönområden, Sahlgrenska sjukhuset och Chalmers. Inom promenadavstånd ligger Änggårdsbergens naturreservat och Botaniska trädgården.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg