Doktor Forselius Backe

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Doktor Forselius Backe, Göteborg


Hyra:

11500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

71 m2


Beskrivning

Möblerad 3:a/4:a Guldheden, centrala Göteborg
Jag hyr ut min ljusa mysiga genomgångslägenhet om 3 /4 rok i stadsdelen Guldheden. Perfekt för barnfamiljen, par eller studenter.

Läget ger gångavstånd till t.ex. Chalmers Tekniska Högskola och Sahlgrenska universitetssjukhus. Nära till både buss och spårvagn (9 min till Avenyn). I området finns flera livsmedelsbutiker och Doktor Fries torg med bibliotek, apotek, gym mm.

Området är lugnt och grönskande. Den bilfria innergården har stor naturtomt med grill- och lekplatser. På bekvämt promenadavstånd ligger det vackra naturreservatet Änggårdsbergen och Göteborgs botaniska trädgård.

Lägenheten har kök och vardagsrum i smart sammanhängande planlösning. Smidiga dörrar tillåter umgänge över öppna ytor, och avskildhet vid behov. Köket är fullutrustat och har diskmaskin. Vardagsrummet har matplats och stor soffa, samt hel fönstervägg som vetter mot den natursköna gården. Härifrån nås den stora nybyggda balkongen i sydostläge med härlig morgonsol fram till eftermiddagen. Här sitter man helt ostört, högt och fritt på våning 5!

Sovrum ett nås från vardagsrummet. Rummet är för närvarande avdelat av en inbyggd våningssäng, vilket ger känslan av två väldigt mysiga rum. Perfekt för två barn att dela. Sängen går även att monteras ner.

Sovrum två nås från hallen. Båda sovrum har stora fönster och rejäla platsbyggda garderober.

Från hallen nås också badrummet, utrustat med vädringsfönster, badkar och toppmatad tvättmaskin. Tvättstuga och torkrum finns även i trappuppgången.

Lägenheten uthyres fullt möblerad under ett år.

Uppvärmning, vatten och fiberbredband ingår i hyran. Endast hushållsel tillkommer.

Tillträde 6 januari 2016

Intresserad? Maila en kort presentation om dej/er så hör vi av oss! Vi kan även skicka fler bilder.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg