Doktor Forselius Backe 50 Lgh 1802

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Doktor Forselius Backe 50 Lgh 1802, Göteborg


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

22 m2


Beskrivning

Lägenhet uthyres till student
Hej!
Söker en student, som kan uppvisa studieintyg, som vill hyra min lägenhet fr.om. den 25 januari 2016 till den 25 september 2016. Skälet till varför jag hyr ut lägenheten är att jag ska ta studieuppehåll.

Lite information om lägenheten:
Det är en möblerad lägenhet på 22,4kvm med kokvrå. Möblemanget innehåller en säng (120x200), en madrass, ett stort skrivbord med byrå, två hyllor, två lampor, en liten ugn, två spisplattor, ett kylskåp med ett frysfack och kuvert (tallrikar, glas, bestick, mfl.). Finns även ett förråd på källarvåningen, som kan utnyttjas om man behöver flytta saker. I hyran på 4000kr/månad ingår värme, el och internetuppkoppling (100mbit/s). Router ingår. Lägenheten har ett eget badrum med dusch. Lägenheten ligger på våning 8 i en byggnad med hiss. Fantastisk utsikt! Vid intresse och/eller frågor mejla gärna eller ring 0734292375.

Jag söker dig som är STUDENT! Du måste kunna uppvisa studieintyg och ha någon form av fast inkomst (jobb, CSN, osv.). Du ska inte ha några husdjur och inte vara rökare. För att säkerställa att lägenheten återlämnas i gott skick tar jag en månadshyra i deposition, som återlämnas när kontraktet löper ut och lägenhetens skick godkänns.

(OBS! Inflytt kan ske innan 25:e januari, men då måste du betala för de dagarna du bor här. Jag är beredd på att flytta ut så fort du är redo på att flytta in!)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg