Doktor Forselius Backe 50 Lgh 188

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Doktor Forselius Backe 50 Lgh 188, Göteborg


Hyra:

4300 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

22 m2


Beskrivning

Studentlägenhet uthyres till student
Hej!
Söker en student, som kan uppvisa studieintyg, som vill hyra min lägenhet från och med den 1 februari 2016 till den 30 september 2016. Skälet till varför jag hyr ut lägenheten är att jag ska ta studieuppehåll.

Lite information om lägenheten:
Det är en möblerad lägenhet på 22,4kvm med kokvrå. Möblemanget innehåller en säng (120x200), en madrass, ett stort skrivbord med byrå, två hyllor, två lampor, en liten ugn, två spisplattor, ett kylskåp med ett frysfack och kuvert (tallrikar, glas, bestick, mfl.). Finns även ett förråd på källarvåningen som kan utnyttjas om man skulle behöva flytta saker. I hyran på 4300kr/månad ingår värme, el, möblemang och internetuppkoppling (100mbit/s). Router ingår. Lägenheten har ett eget badrum med dusch. Lägenheten ligger på våning 8 i en byggnad med hiss. Fantastisk utsikt! Vid intresse och/eller frågor, mejla gärna eller ring 0734292375 (ring inte efter klockan 20, tack!).

Jag söker dig som är STUDENT vid Chalmers eller Göteborgs Universitet. Du måste kunna uppvisa studieintyg och ha någon form av fast inkomst (jobb, CSN, osv.). Du ska inte ha några husdjur och inte vare rökare. För att säkerställa att lägenheten återlämnas i gott skick tar jag en månadshyra i deposition som återlämnas när kontraktet löper ut och lägenhetens skick godkänns.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg