Doktor Sydows Gata

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Doktor Sydows Gata, Göteborg


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Lgh uthyres under Bruce, Partille&Gothia cup
En mysig etta på 30m2 uthyres under sommarperioden. Lägenheten ligger i det mysiga området Guldheden, 400m till 10:ans spårvagn som går ner till Avenyn på 9 min! Kungsportsplatsen och Nordstan.

I lägenheten finns en 120cm säng. Det finns plats för luftmadrass/liggunderlag på golvet. Max 4 personer i lägenheten. OBS! Som ni ser på bilden är sängen upphöjd och det finns trappstege för att ta sig upp och ner smidigt men det kanske inte passar alla. Lägenheten har ett utrustat kök med spis och ugn. Wifi finns. Toalett med handfat finns men dusch finns ej i lägenheten. Gemensamt duschrum finns i huset. Deposition på 1000kr tas ut och återfås vid återlämnande av lägenhet i samma skick som innan uthyrningen.

Bruce Springsteen 23-26/6 - 3000kr.
Partille Cup 4-10/7 - 4000kr
Gothia Cup 17-23/7 - 5000kr

Skriv en rad om vem/vilka ni är som vill hyra lägenheten. Jag är seriös och ser att ni som vill bo här också är seriösa. Om ni vill hyra lägenheten ser jag att ni respekterar att det finns grannar med barn så festande sker ej i lägenheten. Självklart kan ni ha trevliga middagar och umgås men med samma respekt som ni själva skulle önska från grannar.

Hör av er om ni är intresserade av andra datum!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg