Egnahemsvägen

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Egnahemsvägen, Göteborg


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

75 m2


Beskrivning

Stora rum uthyres i fin villa nära Göteborg
Mindre än 20 minuter från centrala Göteborg, huset ligger bara 400m från tågstationen i ett mysigt område i Nol, Tågen går var 15:e minut.

Det finns 3 rum på ca 15 kvadrat som kommer hyras ut och då delar ni gemensamma utrymmen så som kök med alla tillbehör, Tv-rum, toalett/dusch/badkar och tvättstuga med torktumlare. Det finns ett rum i källaren som har egen dusch och WC. Så tillsammans har ni hela huset för er själva som är ca 100 kvadrat.

Varje rum har eget kylskåp, säng, nattduksbord, skrivbord och garderob.

Det finns tillgång till en stor fin trädgård på över 1100 kvadrat och det är bara 3 minuters gångväg till närmsta mataffär och gym. Endast 2km bort ligger dessutom Nödinge köpcentrum.

2 av rummen är inflyttning är 15 januari, men finns andra behov eller önskemål går det säkert att ordna. Rum 1 blir ledigt 1 mars, Jag önskar hyra ut så lång tid som möjligt och vi skriver självklart kontrakt för allas trygghet.

Hyran är 5000kr/rum och då ingår:
Vatten/Värme/El
Bredband och Wifi.
Eget kylskåp.
TV-utbud i soffrummet.
Sophämtning.
Gratis Parkering + Cykelförråd.

Vill man bo 2st i något av rummen blir det 2000kr extra per månad. Rummet i källaren är upptaget.

Jag söker er som tror att ni skulle trivas i detta kollektiv och respekterar andra människor och är skötsam.

Det är en hyra i deposition och förskottsbetalning som gäller med 2 månaders uppsägningstid om vi inte kommer överens om annat.

Hör av dig på mail om du är intresserad eller har frågor. Uppge information om dig själv och önskemål om bland annat hur lång tid du planerar att hyra rummet m.m. så återkommer jag så fort jag har möjlighet så kan vi boka in en visning av huset om det önskas.

Just nu bygger jag om och skall köpa nya möbler och vitvaror i mellandagarna vilket gör att det ännu inte finns några bilder på hur det kommer se ut men det kommer bli supertrevligt för er som flyttar in. Det kommer bli nya fönster och panel på huset som blir klart senast 31 mars.

Med vänliga hälsningar Jimmy.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg