Egnahemsvägen 4

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Egnahemsvägen 4, Göteborg


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

18 m2


Beskrivning

Stora rum uthyres i fin villa nära Göteborg
Mindre än 20 minuter från centrala Göteborg, huset ligger bara 400m från tågstationen i ett mysigt område i Nol, Tågen går var 15:e minut.

Det finns 4 rum som kommer hyras ut och då delar ni gemensamma utrymmen så som kök med alla tillbehör, tv-rum, toalett/dusch/badkar och tvättstuga med torktumlare. Rummet i källaren som har egen ingång dusch och WC. Tillsammans har ni hela huset för er själva som är ca 150 kvadrat.

Varje rum har eget kylskåp, säng, nattduksbord, skrivbord och garderob m.m.

Det finns tillgång till en stor fin trädgård på över 1100 kvadrat och det är bara 3 minuters gångväg till närmsta mataffär och gym. Endast 2km bort ligger dessutom Nödinge köpcentrum.

Hyran är 5000kr och då ingår:
Vatten/Värme/El
Bredband och Wifi.
TV-utbud i soffrummet.
Sophämtning.
Gratis Parkering + Cykelförråd.
Dessutom ingår vissa gemensamma förbrukningsvaror såsom: Toapapper, Damsugarpåsar, Glödlampor, Tvål och Diskmedel m.m.

Rum 1 är inflyttning 15 januari. Vill man bo 2st i det rummet så blir det 2000kr extra per månad. Rummet i källaren kommer ha två sängar och kosta 7000kr/månad och det är bra om man inte är för lång då takhöjden är 180cm och där är inflyttning 1 mars. Jag önskar hyra ut så lång tid som möjligt och vi skriver självklart kontrakt för allas trygghet. Rum 2 och 3 är redan uppbokade.

Jag söker er som tror att ni skulle trivas i detta kollektiv och respekterar andra människor och är skötsam.

Det är en hyra i deposition och förskottsbetalning som gäller med 2 månaders uppsägningstid om vi inte kommer överens om annat.

Hör av dig på mail om du är intresserad eller har frågor. Uppge information om dig själv och önskemål om bland annat hur lång tid du planerar att hyra och vilket rum du är intresserad av så återkommer jag så fort jag har möjlighet så kan vi boka in en visning av huset så fort som möjligt.

Just nu bygger jag om och monterar alla nya möbler och vitvaror vilket gör att det ännu inte finns några bilder på hur det kommer se ut men det kommer bli supertrevligt för er som flyttar in.

Med vänliga hälsningar Jimmy.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg