Egnahemsvägen 4

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Egnahemsvägen 4, Göteborg


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Fint rum uthyres i stor villa nära Göteborg
Mindre än 20 minuter från centrala Göteborg, huset ligger bara 400m från tågstationen i ett mysigt område i Nol, Tågen går var 15:e minut.

Rummet som hyrs ut är ca 15 kvadrat plus en klädkammare. Ni delar gemensamma utrymmen så som kök med alla tillbehör, Tv-rum, toalett/dusch/badkar och tvättstuga med torktumlare. Just nu bor här 3st andra personer, två trevliga killar som jobbar på Volvo och en härlig tjej som är tandsköterska. Väldigt ödmjuka och sköna personer. Så tillsammans har ni hela huset för er själva som är ca 100 kvadrat.

Varje rum har eget kylskåp, säng, nattduksbord, skrivbord och garderob.

Det finns tillgång till en stor fin trädgård på över 1100 kvadrat och det är bara 3 minuters gångväg till närmsta mataffär och gym. Endast 2km bort ligger dessutom Nödinge köpcentrum.

Det är rummet på övervåningen som blivit ledigt och inflyttning blir bäst 16 april, men finns andra behov eller önskemål går det säkert att ordna. Jag önskar hyra ut så lång tid som möjligt och vi skriver självklart kontrakt för allas trygghet.

Hyran är 5000kr/rum och då ingår:
Vatten/Värme/El
Internet med Wifi.
Eget kylskåp.
TV-Rum.
Sophämtning.
Gratis Parkering + Cykelförråd.
Gemensamma Förbrukningsvaror (Toapapper & Glödlampor m.m.)

Jag söker dig som tror att du skulle trivas i detta kollektiv och respekterar andra människor och är skötsam. Det spelar ingen roll om du är student eller arbetar. Huvudsaken är att kemin känns rätt.

Det är en hyra i deposition och förskottsbetalning som gäller med 2 månaders uppsägningstid om vi inte kommer överens om annat. (Du betalar inget förrän inflyttningsdagen)

Hör av dig på mail om du är intresserad eller har frågor. Uppge information om dig själv och önskemål om bland annat hur lång tid du planerar att hyra rummet m.m. så återkommer jag så fort jag har möjlighet så kan vi boka in en visning av huset om det önskas.

Just nu renoverar jag fasaden och skall byta fönster vilket gör att det under drygt en månad framöver kommer hamras och brötas på dagarna men det kommer bli superfint och bra när allt är klart någon gång i maj.

Med vänliga hälsningar Jimmy.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg