Egnahemsvägen 4

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Egnahemsvägen 4, Göteborg

Hyra:

6000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

25 m2


Beskrivning

Stort rum i villa nära Göteborg. Egen ingång
Mindre än 20 minuter från centrala Göteborg, huset ligger bara 400m från tågstationen i ett mysigt område i Nol, Tågen går var 15:e minut.

Rummet som hyrs ut ligger i källaren och har egen ingång med toalett, dusch och klädkammare, det är sammanlagt 25 kvadrat. Sen delar man gemensamma utrymmen så som kök med alla tillbehör, Tv-rum och tvättstuga med torktumlare. Det är 3 personer som hyr rum där uppe, väldigt ödmjuka och sköna personer. Så tillsammans har ni hela huset för er själva som är ca 100 kvadrat.

Varje rum har eget kylskåp, säng, nattduksbord och skrivbord m.m. Fönstren är precis bytta så det är mycket finare än på bilderna.

Det finns tillgång till en stor fin trädgård på över 1100 kvadrat och det är bara 3 minuters gångväg till närmsta mataffär och gym. Endast 2km bort ligger dessutom Nödinge köpcentrum.

Hyran är 6000kr och då ingår allt:
Vatten/Värme/El
Internet med Wifi.
Eget kylskåp.
TV-Rum.
Sophämtning.
Gratis Parkering + Cykelförråd.
Gemensamma Förbrukningsvaror (Toapapper & Glödlampor m.m.)

Om man vill bo 2st i källaren är månadskostnaden 8000kr och det är bra om man inte är för lång då takhöjden är 180cm. Inflyttning 1 september. Jag önskar hyra ut så lång tid som möjligt och vi skriver självklart kontrakt för allas trygghet. Jag söker dig som tror att ni skulle trivas i detta kollektiv och respekterar andra människor och är skötsam.

Det är en hyra i deposition och förskottsbetalning som gäller med 2 månaders uppsägningstid om vi inte kommer överens om annat. (Du betalar inget förrän inflyttningsdagen)

Hör av dig på mail om du är intresserad eller har frågor. Uppge information om dig själv och önskemål om bland annat hur lång tid du planerar att hyra rummet m.m. så återkommer jag så fort jag har möjlighet så kan vi boka in en visning av huset om det önskas.

Med vänliga hälsningar Jimmy.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg