Ejdergatan F

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ejdergatan F, Göteborg


Hyra:

10500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

31 m2


Beskrivning

Etta centralt med trägolv och marmorbadrum
Jag hyr ut min lägenhet på 31 kvm i centrala Göteborg, Redbergsplatsen. En etta belägen i ett charmigt trähus från 20-talet med stor och mysig innegård. Endast 1 min gångavstånd till närmsta spårvagnshållplats med flera spårvagnslinjer som gör det enkelt att ta dig genom staden.

En hall med stor förvaringsyta i form av en skjutgarderob och tre orginalgarderober. Nyrenoverat badrum med stor takdusch, runt handfat och italienskt carrara-marmor samt golvvärme. Ett vardagsrum klätt i höga golvlister och en beige väggfärg med ljusinsläpp från det vackra fönstret. Fina trägolv i hela lägenheten, ovanligt högt i tak och ett kök där det är en fröjd att laga mat.

Uthyrning sker från 1 oktober tillsvidare, minst februari ut men kan komma att förlängas. För 10.500 kr/mån ingår: värme, VA, kabel-tv via Com Hem, el och bredband.

Lägenheten är möblerad men önskar du/ni ta med något eget möblemang går detta att ordna. Du/ni får ej vara rökare eller tillåta rökning i lägenheten. Du/ni får ej ha betalningsanmärkningar, detta kommer att kontrolleras.

(Bilder ur prospektet, tagna av 55 kvadrat när jag köpte lägenheten)

Är du intresserad eller vill ha mer info så når du mig via mail!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Göteborg

Rapportera fel