Fjärdingsgatan

Göteborg
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fjärdingsgatan, Göteborg
Hyrdes ut: 2021-09-01
Hyra:

12791 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

82 m2

Våningsplan:

6

Hyresvärdens beskrivning

Fastighet som stod klar för inflyttning 2014 i ny stadsdel på centrala Hisingen, med närhet till allmänna kommunikationer och bara några minuter från Centrum och knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen.
Runt omkring Kvillebäcken finns många vackra områden för promenader och idrottsaktiviteter. Rosenträdgården, Flunsåsparken, Ramberget och Slätta Damms strövområden ligger i närheten.

Lägenheten har målade väggar i ljusa färger. Badrummet är helkaklat och är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Det ligger ett parkettgolv i samtliga rum och i hallen är det ett klinkergolv vid entrédörren. Från det ena sovrummet når du balkongen som vetter in mot den gemensamma innergården.

Kostnader för el och vattenförbrukning tillkommer till hyran. I fastigheten har varje lägenhet individuell mätning för el och vattenförbrukning. Förbrukningen avläses månadsvis och debiteras separat på hyresavin. Du betalar endast för det du själv förbrukat och har därmed större möjlighet att påverka kostnaderna.

Cykel förråd finns i garaget som ligger under den gemensamma innergården. Garageplats finns att hyra i mån av ledig plats.

På grund av Covid-19 kommer det inte att hållas någon visning av denna lägenhet, utan hyrs ut via ritning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg

Rapportera fel