Fögderigatan 12

Göteborg
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fögderigatan 12, Göteborg


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

165 m2


Beskrivning

Villa centralt på Hisingen - "Gothia Cup"
Ljust och fräsch villa centralt på Hisingen uthyres under sommarveckorna 28 & 29.

Promenadavstånd till Bravida arena, Slättadamm (BK Häckens ungdomssektion). Nära till spårvagn och buss till centrala Göteborg. 8 min spårvagnsresa till Brunnsparken, 16 min till Liseberg. Perfekt för en eller två familjer som är på besök i Göteborg och särskilt under Gothia Cup.

Vi hyr ut vår villa längst in på en återvändsgata med naturen inpå knuten, men ändå nära till centrala Göteborg. Hisingsparken, Kvillestaden och Backaplan ligger på några minuters gångavstånd. Med bil tar ni er enkelt ut till havet och till Göteborgs norra skärgård.

Huset består av fem halvplan. 4 sovrum med totalt 6 sängplatser, ett vardagsrum + bibliotek, ett rymligt kök, ett badrum, två toaletter och tvättstuga. Det finns möjlighet för ytterligare 2 personer att sova på madrass på golvet. Trädgård med stor altan, uteplats och balkong.

Pris: 9 000 kr för Gothia Cup-veckan (v. 29). 8 000 kr för vecka 28. Bytesdag söndagar. Städning ingår inte. Deposition på 2 000 kr tillkommer och återfås vid avresa utan anmärkning.

Vi vill att du skickar ett e-mail och berättar om dig själv och de som skall bo med dig. Det är vårt hem vi hyr ut så det är viktigt att vi känner oss trygga med dem som hyr vårt hus. Vi skickar gärna mer bilder och info om huset.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg