Tillbaka till lägenhetsannonser i Göteborg

Förlovade teaterarbetare söker långtidsboendeJag söker

Förstahandskontrakt


Minsta antal rum

2 rum & kök


Minsta storlek

40 m2


Maxhyra

15000 kr


Lägenheten söks av: Par
Särskilda önskemål: Endast omöblerat


Emma Khanafer 19920123
Ossian Melin 19900327Hej!

Jag heter Emma och min fästman heter Ossian. Vi arbetar båda med teater och film, Ossian som regissör och skådespelare och jag som scenograf-lärling.

När vi inte arbetar försöker vi vandra så mycket vi hinner, nästa vandringsresa kommer att bli Camino de Santiago. Utöver det spelar vi mycket brädspel och går gärna på visningar på Hagabion.

Vi båda har arbetat en period i Stockholm, men vill flytta hem till vår hemstad Göteborg där vi söker ett stabilt långtidsboende då Ossian har fått ett längre uppdrag på Göteborgs stadsteater.
Vi har tidigare bott i andrahand och inneboende, och har goda referenser både från arbetsgivare och hyresvärdar. Nu är vi redo att stadga oss, och vill gärna skaffa barn, därför är vi endast intresserade av tryggare boendeformer.

Vi har god ekonomi, jag får fullt studielån och tar samtidigt frilansuppdrag, Ossians inkomst består både av stipendier och månadslön på minst 16000 från teatern.
Båda har även föräldrar som är villiga att bli borgensmän ifall så önskas.

Vi önskar minst en tvåa med maxhyra 15000 kr.

Vår uppväxt var i västra Göteborg, Majorna och Linné, och det vore en dröm att få flytta tillbaka dit, eller i områden omkring. Eftersom vi båda arbetar centralt bor vi gärna i närheten.
Vi har vänner som bor i era fastigheter och de har varit mycket nöjda.

Önskas referenser, bild, arbetsintyg eller annan information skickar vi mer än gärna!Maila annonsören