Förstamajgatan 11

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Förstamajgatan 11, Göteborg


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum uthyres
Hej!

Nathalie och Daniel heter vi och vi har en lägenhet tillsammans i Kortedala med fyra sovrum. Vi bor i ett av rummen och de resterande tre hyr vi ut till tre killar som alla är i 25års åldern. Nu ska ena killen flytta ut och vi söker en person som vill ta över hans rum.

Om lägenheten:
Lägenheten ligger mitt i citytorget (allhelgonakyrkan). Den har fem rum varav 4 är sovrum och ett stort vardagsrum. Fullt utrustat kök och det finns en toalett och ett separat duschrum. Sovrummen är ca 12 kvm stora och har 3 stycken inbyggda garderober.

Kort om oss:
Nathalie är 25 år gammal och har precis börjat arbeta på en pub på Chalmers. Hon är ny i Göteborg då hon flyttade hit från Östersund förra året.

Daniel är 26 år gammal och har planer på att börja studera. Han är född och uppväxt i Göteborg.

Vi är båda trevliga, sociala och lättsamma och vi tycker om att träffa nya människor. Vi tycker om fotboll och tv-spel och tackar inte nej till att ta en öl i stan då och då.

Vem söker vi?
Vi söker en ansvarsfull och ordningsam person som inte skulle ha något emot att bo i ett kollektiv. Då vi alla som bor här är i ungefär samma ålder så vill vi gärna att du som söker är mellan 20 och 30 år gammal.

Du som hyr rummet kommer att ha tillgång till övriga lägenheten samt tvättstugan i källaren. Rummet kommer att hyras ut omöblerat och hyran ligger på 3500 :-/Månaden inklusive el och bredband. En depositionsavgift på 3500 :- kommer vi att ta i samband med kontraktsskrivning och överlämning av nyckel.

Inflyttning kommer att kunna ske i slutet av oktober.

Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss.

Vänliga hälsningar

Nathalie & Daniel

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg