Fredbergsgatan

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fredbergsgatan, Göteborg


Hyra:

4800 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Inneboende sökes till vindslägenhet i Majorna
Vi letar efter någon som vill hyra ett rum i vår lägenhet fram till årsskiftet.

Lägenheten ligger på Fredbergsgatan, nära spårvagnshållplatsen Fjällgatan och med gångavstånd till bland annat Järntorget, Linnégatan och Mariaplan. Lägenheten har två sovrum, ett kombinerat kök/vardagsrum samt ett badrum. Rummet som uthyres är omöblerat.

Jessica är konstnär och har under det senaste året bott och arbetat i London, men kommer under hösten att bo och arbeta i Dalsland. Vissa helger kommer hon även att komma hem till Göteborg och bo i lägenheten. Richard arbetar sedan fem år på statsvetenskapliga institutionen vid Göteborgs universitet och kommer att fortsätta bo i lägenheten under hösten.

Vi har även en katt (Lillen) och söker någon som uppskattar kattsällskap och kan tänka sig att ta hand om henne de dagar då vi båda är bortresta.

Eftersom Jessica är vegan och Richard är lakto-ovo-vegetarian så letar vi efter någon som är vegetarian, eller åtminstone kan tänka sig att avstå från att äta eller laga kött, fisk eller andra djur i lägenheten.

Hyran är 4800 kronor per månad och då ingår el, TV och bredband. Inflyttningsdatum kan diskuteras, men tidigast 15 augusti.

Hör gärna av dig om du tycker det låter intressant eller om du har några frågor om lägenheten eller oss!

Richard och Jessica

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg