Fribergsgatan 6

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fribergsgatan 6, Göteborg


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

68 m2


Beskrivning

Rum i Johanneberg
Hejsan

Då jag och min flickvän har köpt ett hus på Tjörn, så väljer vi nu att hyra ut ett rum i vår lägenhet i Johanneberg. Lägenheten ligger helt perfekt enligt mig, med 5 minuter gångväg till Chalmers och 8 minuter till Götaplatsen.

Lägenheten har stilfullt och fullt möblerat vardagsrum med stor tv, och smakfull inredning som hyrestagaren kommer att kunna bruka när vi oftast inte är där på helger och flertalet vardagar. Så det är frihet under ansvar som gäller, och att man respekterar andras ägodelar =).

Det finns wifi, kabel tv, el, nyrenoverad dusch/wc kök och frysbox.
Jag och min flickvän kommer att ha kvar vårt sovrum, men allt annat får brukas även dom dagarna vi inte är där. Så det är viktigt att du är skötsam.

Jag (Nicklas) är 30 år och jobbar som Snickare/kvalitetsansvarig i Norge och Erica 26år jobbar i Göteborg med försäkringar. Vi gillar inredning och design och håller nu på mycket med detta ute på vårt hus på Tjörn. Vi är sociala och lätta att diskutera med. Vi är säkra på att du kommer trivas mycket gott hos oss.

Det finns även ett förvaringsbås på vinden som du kommer kunna förvara lite opraktiska föremål på, men dock inga större möbler.

Just nu målar vi om ditt sovrum, där det finns en bra säng och 2 garderober som är platsbyggda, med utsikt till en mysig liten naturpark från fönstret.

Det är 1 års kontrakt som gäller, med 2 månaders uppsägningstid och 1 månads deposition vid inflyttning som betalas tillbaka vid utflytt om inget saboterats/vandaliserats.
Priset är 6000:-/mån, då ingår allt jag nämnt här ovan.

Visa din bästa sida, så kanske du får bli den lycklige hyrestagaren ;).

Mvh/Nicklas & Erica

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg