Fyrmästaregången 12

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fyrmästaregången 12, Göteborg


Hyra:

10500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

44 m2


Beskrivning

Fantastisk nyrenoverad 2a i Masthugget
Hej!

Nu hyr jag ut min härliga 2:a i Masthugget p.g.a. flytt till Norge, fr.o.m. 01.05.2016 och 12 månader framåt (till att börja med).

Fantastiskt läge med mysiga Linné och Haga en kort promenad bort, och Brunnsparken bara ca 10 min med buss eller spårvagn.
I Linné och kring Masthuggastorget hittar man allt man behöver i det dagliga, inkluderat mataffärer och gym.
Även Slottskogen ligger ett stenkast bort, perfekt för löpning och långa promenader, och till sommaren tar det endast 20 min med spårvagn ut till Saltholmen och ett dopp i det blå.

Lägenheten är mycket välplanerade 43m² , och både badrum och kök är nyrenoverat. Sovrummet är rymligt och badrummet smart planerat. I köket finns gott svängrum till även de mest yviga av kockar. Lägenheten ligger på bottenplan, men tack vare bergets lutning kommer lägenheten upp och insynen är minimal. Utanför fönstren är en grön innergård.

Lägenheten uthyrs helt möblerad och klar att flytta in i, och är med få undantag nyinred med helt nya möbler och detaljer. All el och 100/100 Mbit bredband ingår.

I övrigt ingår bl.a.:

48 LCD TV
Sonos Soundbar ljudsystem
Helautomatisk kaffemaskin med inbyggd kaffekvarn
Hilding Anders dubbelsäng (1,80m)
Ny mikrovågsugn
Golvvärme (badrum)
Inbyggda och mycket rymliga garderober
All köksutrustning

Uppsägningsperioden är 3 månader för båda parter och 3 månaders deposition kommer krävas, samt referens från arbetsgivare eller föregående hyresvärd.
Fast jobb är en förutsättning och rökning är ej tillåten i lägenheten. Husdjur kan diskuteras.
Kontrakt kommer skrivas.

Är du intresserad så maila mig och ge en kort presentation av dig själv. Tyvärr är telefon uteslutet i feb/mars då jag arbetar på havet, och av samma anledning kan det ta ett par dagar innan jag skriver tillbaka.

Ser fram emot att höras!

MVH

David

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg