Gamla Lillhagsvägen 111

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gamla Lillhagsvägen 111, Göteborg


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

24 m2


Beskrivning

Fräsch lägenhet i Attefallshus
Stugan har en öppen planlösning med en kökshörna som är utrustad med spis, ugn, micro, kylskåp med frysfack och en diskho. Vid kökshörnan står ett köksbord för två som enkelt kan göras större så det passar även för fyra personer.

Där nere finns en bäddsoffa som är 140 cm bred och är enkel att bädda ut/in och TV. Tillgång till Internet kan ordnas.

I badrummet finns dusch, toalett, handfat och en tvättmaskin. Ovanför tvättmaskinen finns ett mindre torkställ som man kan fälla ut.

Det är öppet upp till sovloftet där det finns en dubbelsäng alternativt två enkelsängar. Ståhöjd i nocken är ca 1,80 cm. Där finns även utrymme längs ena snedväggen för förvaring av resväskor, kläder etc. Det är en ganska brant trappa upp till loftet så den är inte direkt barnvänlig.

Utanför stugan finns en liten altan.

Parkering finns precis utanför och ingår i hyran.

Stugan ligger på en lugn återvändsgata med skogen bakom huset och enda nära grannen är vårt hus. Det är endast 500 meter till Sankt Jörgen golfbana och Sankt Jörgen spa.

Med buss tar det ca 10 minuter till centrala stan. Ni kommer till Operan, Avenyn, Liseberg, Universeum, Slottskogen mm utan att behöva byta buss. Busshållplatsen ligger 250 meter bort och bussen går var 10:e minut.

Mer information på :
https://www.airbnb.se/rooms/6623405?s=EgO5VQd-

Skriv ett par rader och beskriv er själva.

Boendet är ledigt ifrån 16 januari.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg