Gamlestadstorget 24, 41503

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gamlestadstorget 24, 41503, Göteborg


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

Lägenhet uthyres v30 i centrala Göteborg
Pga semesterresa tänker jag hyra ut min lägenhet i Göteborg. Den ligger 5 km från Centralstationen i centrala Gamlestadstorget. Hållplatsen som ligger strax bortanför huset är en av dom bästa i Göteborg med 6 olika spårvagnar som går regelbundet, varav 4 går direkt till centralen och 2 går mot Liseberg/Mölndal.

Lägenheten är en 2a på 56kvm, fullmöblerad Sovrummet har en dubbelsäng, soffan fungerar också bra som sovplats och jag har även en dubbel luftmadrass om man önskar.
Köket är fullt utrustad och det nyrenoverade badrummet har tvättmaskin. Sen finns det även möjlighet att boka tvättstuga på gården om man vill.

Är ganska flexibel, men ser helst att ni som vill hyra har möjlighet att vara på plats söndag eftermiddag den 24 juli eller måndag morgon, 25 juli. Och då får man ha den hela v 30 :)

Priset för hela veckan är 4000kr och har man tillgång till allt som önskas i lägenheten. Jag kommer ta en depositions avgift på 1000 kr.

Hör gärna av er, både på mejl och telefon. Jobbar lite oregelbundna tider så svarar jag inte första gången så skriv ett sms så återkommer jag
Kramar Carolina :)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg