Genuavägen 1

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Genuavägen 1, Göteborg


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

9 m2


Beskrivning

Mysigt rum i Torslanda Endast t
Hej! Jag hyr ut 9 fräscha m2 med snedtak på övervåningen i en radhusgavel i stadsdelen Torslanda. Nära till havet, tre badplatser, ica maxi och bussen som tar 20 min till centrum, och lika långt till campus Lindholmen. Fri parkering. Möblerat med säng, skrivbord, stol och rejält med förvaring. En stor toalett som en delar med vår andra inneboende finns alldeles utanför rummet. Kök med allt du behöver, dusch och ytterdörr är gemensamt en trappa ned. Tvättstugan några meter från dörren.

I huset bor jag - heltidsarbetande med sociala frågor - min 13-åring på deltid, vår andra inneboende (en 21-årig tjej som pluggar till sjuksköterska och hennes kanin) samt en trevlig men skygg kattkille. På helgerna händer det att goda vänner sover över. Vi har haft flera inneboende förut och är vana att dela hus och trivs väldigt bra med det!

Hyran är 3000 kr/månad, all inclusive. Supersnabb fiberoptik ingår. Diskmaskin så länge den lever. Deposition på en halv månadshyra. Du är absolut rökfri och van att hålla ordning omkring dig!

Jag hyr endast ut till tjejer. Girls only!

Hör av dig, mail eller mobil! Helene

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg