Gibraltargatan 21

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gibraltargatan 21, Göteborg


Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Lägenhet i centrala Göteborg uthyres i sommar
Hej! Jag och min sambo ska ut och resa i sommar och tänkte hyra ut vår lägenhet från den 14/6 till den 31/7 till dig som söker semesterboende.

Lägenheten ligger centralt beläget på Johanneberg med 15 minuters gångavstånd till avenyn och 10 minuters gångavstånd till Liseberg.
Lägenheten är totalrenoverad med sovrum, vardagsrum, kök och badrum. I sovrummet finns en dubbelsäng. I vardagsrummet finns plats för en självuppblåsbar luftmadrass för 2 personer. Det finns även möjlighet för 1 person att sova på soffan. Alltså sovmöjlighet för 1-5 personer. Täcke och kudde finns till 4 personer. Medtag egna sängkläder och handdukar. I vardagsrummet finns det gott om sällskapsyta, ett större matbord samt en stor tv. Fri WiFi.
Det finns en stor gemensam takterrass i västerläge, en kvarterskrog i gatuplan samt parkering för 40/dygn ett stenkast från huset.

Uthyrningsperioden: 14/6 till 31/7.
Om ni önskar hyra lägenheten en kortare period en ovan så är det inga problem. Dock ser vi helst att ett och samma sällskap hyr lägenheten under hela perioden, får vi en sådan förfrågan kommer den att prioriteras.

Vid intresse, skicka ett mail med kort info om er samt kontaktuppgifter. Vi ringer upp och ser helst att vi träffas så snart som möjligt här hos oss i lägenheten och går igenom detaljer.
Vi kommer att ta betalt för hela hyran samt deposition vid tillträdesdagen. Vi kan skicka fler bilder om så önskas!

Hyra:
Hela Perioden: 5000kr/vecka
Veckovis: 6000kr

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg