Gibraltargatan 88

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gibraltargatan 88, Göteborg


Hyra:

3453 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

18 m2


Beskrivning

Studentlägenhet Emilsborg, andrahand
Hej!
Hyr ut min lägenhet under höstterminen på grund av utlandsstudier. Den hyrs ut möblerad med säng, bord, stolar, glas, tallrikar etc.
Det är en liten studentlägenhet men som har allt man behöver. Ugn, mikro, spis (två plattor), kyl och frys, kaklat badrum med dusch m.m. Det finns också en hel del förvaringssutrymme.

Emilsborg, som lägenhetskomplexet heter, består av flera hundra studentlägenheter belägna i Johanneberg. Lägenheten ligger centralt med gångavstånd till Chalmers (15 min) och man tar sig lätt in till stan med buss. Fysiken Gibraltar ligger precis bredvid om man gillar att träna. Willys finns relativt nära och det är 15 min promenad till ICA Maxi, dock uppförsbacke på tillbakavägen.

Jag hyr som sagt ut under höstterminen, d.v.s. från ca mitten på augusti till början på januari. Viktigt är att du som hyr måste gå på eller ha blivit antagen till Chalmers eller GU och vara/bli medlem i respektive studentkår.

I kontraktet kommer jag ta ut en månadshyra i deposition som förs tillbaka efter att uthyrningsperioden är över och allt är helt.
Vill såklart träffas innan så vi får en bild av varandra och jag kan visa lägenheten. Bilden är på tom lägenhet från när jag flyttade in då min mobilkamera nu är sönder. Dock fick jag inte med allt på bild.
Om något är oklart svarar jag gärna på frågor.

Vänliga hälsningar
Sebastian

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg