Grimmeredsvägen

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Grimmeredsvägen, Göteborg


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Rum, del i större villa
Jag har hyrt ut en del av min stora 30-talsvilla sen 2009. Nu har senaste hyresgästen, en stundent flyttat ut och rummet står åter tomt.

Hyresgäst får tillgång till hela nedre plan. Där finns delat kök , ett stort allrum och en större hall. Här finns även en braskamin samt en flygel.

I hyran igår allt, så även parkering och hushållsartiklar. Det finns möbler om så önskas.

Området grimmered ligger precis i gränsen mellan staden och villaområderna. Det är en kort promenad ner till Mariaplan i majorna med restauranger och pubbar. Buss utanför dörren som tar dig till järntorget, brunnsparken eller Frölunda torg. Det är ca 5 min till närmaste spårvagn. Det är även nära till havet och ett stort köpcentrum (Frölunda Torg). Det finns två motionsanläggningar ett stenkast bort, rudalen och påvelund. Träningsanläggningar i grimmereds industriområda samt majorna.

Det viktigaste för mig som hyr ut är att du en en trevlig prick. Berätta gärna om dig själv istället för att intyga ett stillsamt liv och stabil ekonomi.

Själv är jag 40 år, ingenjör som jobbar på volvo med två barn på deltid (7 och 4 år). Min flickvän jobbar i Lidköping och är borta i veckorna.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg