Grimmeredsvägen

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Grimmeredsvägen, Göteborg


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum uthyres
Hej! Jag har ett rum i min källarvåning, stor 2a! Som blir ledigt 1a april. Allt ingår i hyran så som el, värme, vatten och internet. Parkering finns utanför villan, den är dock min. Men eftersom jag är hemma ca 3 dagar i månaden går den att använda. Och som du kansle förstår har du lägenheten för dej själv, det mesta. Hur stor lägenheten är eller rummet har jag ingen aning om. Exempel är en standard villa, en plans! I rummet finns en säng, två garderober och ett litet bord. Finns möjlighet till en fåtölj om de önskas.
Den jag söker är en kvinna/tjej barn, rök och djur-fri. 20-30 år, kan diska och vet hur en dammsugare fungerar. Men ingen kommer dö ifall disken står över natten! Självklart någon sorts inkomst och inga betalningsanmärkningar. Viktigaste för mej är att vi funkar, man ska komma hem, kunna prata om allt över ett glasvin.

Och vem är jag då?
Nyinflyttad i Göteborg, uppvuxen i Värmland. Blir hela 21 år till sommaren. Annars är jag glad, nära till skratt och träning? Vad är det? Smink och kläder är något jag faller ganska lätt för! Pyssla och inreda är något jag kan hålla på med i timmar (även om det inte syns i lägenheten)

Låter detta intressant? Hör av dej!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg