Grovsmedsgatan 30

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Grovsmedsgatan 30, Göteborg


Hyra:

3450 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

RUM I VEGETARISKT KOLLEKTIV I UTBY, Göteborg
RUM I VEGETARISKT KOLLEKTIV I UTBY, GBG

Nu blir det rum ledigt i Utby-kollektivet!

Hyra: 3450 kr/månad och då ingår bredband, el, vatten, radiotjänst, sophämtning etc.
Inflytt: 1/6

Om huset/kollektivet:
Det är ett radhus med tre våningar, garage, stor terass, trädgård med uteplats, kompost, egen tvättmaskin, ett större badrum och en liten toalett, fint kök, stort vardagsrum och 4 sovrum. Kollektivet är vegetariskt, så inget kött i huset. Inga husdjur.
Rummet till uthyrning ligger på översta våningen. Vi som blir dina kombos är 28-40-år gamla med olika sysselsättningar. Två musiker och en naturguide, alla med intresse i kultur, feminism, miljö och andra politiska frågor.
Vi vill att någon som gillar kollektivt boende flyttar in. Rummet hyrs ut tillsvidare till 1-2 personer (om du söker något för korttid, kan du alltid höra av dig, men tillsvidare prioriteras)

Området:
Utby ligger i Göteborg, mellan Kviberg och Partille, 15-20 min från centralen med buss. Busshållplatsen Österlyckan ligger 2 minuter från huset (bredvid pizzerian) och Ica nära 10 minuters promenad från huset.
Det är ett lugnt, naturskönt område med Fjällbo ängar, Säveån, Utbyberget (en av Sveriges bästa klättringsplatser) och dess skog och Bergsjöbadet precis inpå knuten. På sommaren är det bara att traska upp för berget och hoppa i sjön.

Intresserad?
Maila oss en presentation av dig själv och/eller dina frågor.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg