Gulsparvsgatan 69B

Göteborg
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gulsparvsgatan 69B, Göteborg


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

200 m2


Beskrivning

Radhus i Göteborg uthyres "Gothia Cup
Ljust och fräscht radhus i Göteborg uthyres under sommarveckorna 29-31.
Promenadavstånd till Liseberg, Heden och Centrum. Perfekt för en eller två familjer som är på besök i Göteborg och särskilt under Gothia Cup

Vi hyr under några sommarveckor ut vårt radhus med närhet till både sjö, naturen, affärer och kollektivtrafik in till centrala stan. På 15 minuters promenadavstånd finns Liseberg, Gothia Tower och ICA Focus.
Centrum och Heden ligger på 20 min gångavstånd. (5 min med bil).

Radhuset är i tre plan. Kök, matsal och tre sovrum på mellanplan. Nedre plan med ett sovrum, tvättstuga, bad och vardagsrum. Övre plan med bäddsoffa plus ett sovrum. Övre plan är rymlig och kan lätt rymma ytterligare en madrass på golvet. Sammanlagt upp till 9 sängplatser. Två toaletter, tvättstuga och uteplats/altan med utemöbler för minst 10 personer. Grill finns också.
Privat parkering direkt utanför huset finns och ytterligare parkeringar på gatan är gratis.

Pris: 10 000 kr för Gothia Cup-veckan (v. 29). Övriga veckor 9 000 kr per vecka. Bytesdag söndagar. Städning ingår inte.

Vi vill att du skickar ett email och berättar om dig själv och de som skall bo med dig. Det är vårt hem vi hyr ut så det är viktigt att vi känner oss trygga med dem som hyr vårt hus. Vi skickar gärna mer bilder och info om huset.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg