Gustaf Dalénsgatan 9C

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gustaf Dalénsgatan 9C, Göteborg

Hyra:

4200 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2


Beskrivning

Rum i trea (inneboende)
Tja!

Jag kör en kortvariant med info för de som inte orkar läsa sedan lägger jag till mer utförlig text efteråt.

Ett rum i en trea.
Rummet är omöblerat.
Tillgång till hela lägenheten ges.
Hyra 4200.
Källarförråd och cykelförråd.
Fem minuter från stan.
Inneboendekontrakt skrivs.
Svarar endast på trevligt folk :-)

Så! Nu var det där tråkiga med att skriva i kortform över. Nu är det så att jag letar inneboende efter vart utan i 8 månader. Ville testa på att bo själv för se om jag trivdes mer med detta (ska sägas att jag delat boende i 8 år och trivts med det) och resultatet är att det gör mig varken eller. Men att ha ett tomt rum stör mig så då är det ju bättre att hyra ut då jag trivs med detta också.

Som du kanske börjar förstå så är det inte ditt vanliga standardboende där du bara ska betala hyra och hålla käften. Tanken är att du ska känna dig som hemma precis som det vore ditt eget boende. Det är med andra ord superviktigt att du tycker jag är iaf tolererbar att vara i närheten av och jag i min tur finner dig trevlig.
Så skriver lite kort om vem jag är.
Mitt namn är Joakim Karlsson och är 33 år och som fritidshemslärare här i stan. Hyfsat gladlynt person som är trött om vardagarna till stor del pga av jobbet. När allt jag gör om dagarna kort och gott är prata och lyssna så blir jag lätt passiv om kvällen. Så vardagarna stör jag oftast inte mycket. Helgen däremot är det mer liv i mig där jag spelar spel, kollar film, går ut och käkar och drar över folk på lite drinkar då och då. Sådana där standardgrejer som egentligen inte säger så mycket.
I övrigt sånt som påverkar hemmet så är jag hyfsat renlig av mig men också lite lat men brukar skärpa mig när folk är i närheten. Så det är ju viktigt att du själv inte är en allmän slob eller överdrivet pedantiskt. Jämbördig städning är ju helt klart värt. Sen är det lätt att hålla rent här med tanke på att det är hyfsat nybyggt. Med detta kommer vi in på lägenheten lite mer som jag säljer in nu lite nästa stycke.

Bygget är tre år gammalt.
Har allt det där bra som en lägenhet ska ha såsom golv, väggar och dörrar. Knöligt utan ibland.
En toa finns här med och den är stor och fin. Inte för att det behövs så mycket utrymme men känns bra. Toan har även tvättmaskin och torktumlare som underlättar stört mycket. Inga tider att boka och inget spring.
I hemmet för övrigt så finns det kök och vardagsrum som är i en öppen planlösning. Köket är inte det största men har iaf en diskmaskin (återigen skönt för en lat människa som mig).
Vardagsrummet är väl inte så mycket att orda om förutom möblemanget där hemmabio och en mindre bar pryder ytan.
Gott om uteplats finns också med både kvälls och morgonsol. Så länge du inte är höjdrädd då jag bor på sjunde.
Sovrummet har garderob inne i rummet sedan anser jag två i hallen tillhöra rummet.

Nu får jag inte skriva mer enligt blocket. Så maila så hör jag av mig om du är intressant! Både tjejer och killar är välkomna. Trivts med båda.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg