Gyllenkrooksgatan 22

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gyllenkrooksgatan 22, Göteborg


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Rum i kollektiv
Kollektiv söker ny kollektivmedlem!
Ett rum i vårt kollektiv blir ledigt fr.o.m 1/12 2015, då våran medlem Prajith ska flytta till en lgh tillsammans med sin fru.
Rummet ligger i Johanneberg, nära till korsvägen och nära till Chalmers. Det är ca 10kvm stort och ligger i källarplan. Har kaklat golv och takfönster. Omöblerat!
Det kostar 4500kr/mån + 1500 kr som alla kollektivmedlemmar betalar in på ett gemensamt konto och som vi köper all mat och förbrukningsartiklar för. 6000 kr/mån Inkluderar alltså hyra, mat, värme, vatten, hemförsäkring, internet och medlemskap i spotify och netflix. Du som hyr rummet kommer att bo tillsammans med 4 andra och dela på kök, vardagsrum, TV-rum, toalett, badrum med badkar och bastu och liten trädgård.
Vi delar också på allt ansvar - roligt som tråkigt. Det innebär att vi har städschema, och delar rättvist på allt städ hemma, och det är viktigt att du som flyttar in i rummet är med och tar ansvar.
Katt finns i kollektivet, och det funkar alltså inte med kattallergiker. Gärna någon som är förtjust i katter och hjälper till att sköta om Sixten.
Vi som bor här är jag Klara, min man Karl som är byggingenjör och jobbar på Göteborgs spårvägar, Yavor som jobbar som datoringenjör på Jeppesen och kommer från början från Bulgarien, och Jonathan som nyligen har flyttat ner till Göteborg från Uppsala och börjat jobba som personlig assistent i Lerum.
Om det låter intressant och du har möjlighet att flytta in 1/12 - 15, hör av dig så ses vi på en fika eller så.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg