Hackeliden 6

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hackeliden 6, Göteborg


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

33 m2


Beskrivning

Avancerad compact living
NYBYGGD LÄGENHET 2013 - i Etagevilla.

EN person, eller ETT PAR :
Lägenheten är avsedd för en, eller två personer, gärna ett par, med tanke på den väggfasta dubbelsängen. Det är en 33 m2 stor våning, på eget plan. En 1:a med sovalkov och klädkammare, eller en 1,5:a, om man hellre vill.

VILLA / " EGEN STUGA "
Vår tanke har varit att lägenheten ska upplevas som ett modernt, välkomponerat litet Torp, eller som en stor Kolonistuga, - där det ligger på sitt egna plan, med den gröna omgivningen runtomkring och utan störande grannar vägg i vägg, inpå.

AVANCERAD "COMPACT LIVING" :
Vi har varit noga med att den ska vara luftig och varm på en gång. Den andas avancerad Compact Living rakt igenom! - Lägenheten får dagsljus från flera fönster mot väster och söder, samt med inredning, färgval och belysning, just med tanke på ljuset.

KÄNSLA:
Den upplevs som rymlig, pga den väldisponerade entrén som vetter öppet mot lägenheten. Hallen upplevs som en integrerad del av boendet, med sina väggfasta garderober och de inbyggda vitvarorna, invid ett extra utrustat samt golvvarmt, kombinerat badrum / tvättstuga. Till det kommer det stora allrummet, med sitt fullt inredda kök längs en 1/2 kortsida, samt den infällda sovalkoven med sin uppfällbara sängen. En stor garderob ingår naturligtvis, så inget behöver ligga och ta plats i onödan.

HÖG STANDARD :
Riklig utrustning,
Alla faciliteter Många bekvämligheter.

Badrum;
Golvvärme, handdukstork, dusch samt tvättmaskin och torktumlare.
Köksdel:
Inbyggd kyl och frys, mikro, induktionsspis och varmluftsugn. Komplett köksutrustning.
Förvaring;
Garderober inbyggda i hall, samt större förråd bakom dörr i rum.
Städ;
Dammsugare + övrigt.

VÄRME : Värme ingår i hyra.

EL: - Ingår ej. Inbyggd elmätare i hallen.

KOMMUNIKATIONER :
Buss; - 5 min promenad till buss - en gång i kvarten. 20 min. färd till Centrala Göteborg, Norra älvstranden, bad samt båthamn i Björlanda. // - Bil; - Några minuter till Volvo samt ca 15 till Göteborg City Airport i Säve.
// - Cykel; - 25 min till Eriksberg och Lindholmens Sciencepark, Chalmers o. Backateatern samt hamnfärja till Järntorget och Majorna.

PARKERING:
På gatorna i anslutning till huset. Tillfällig P. på uppfart enligt överenskommelse.

DIGITALA SPEC / MEDIA :
Del i Bredband via intern router, / Digitalbox för Boxer, samt TV avgift ingår i hyra. TV av enklare standard kan ombesörjas.

LÄGE :
Naturnära. Utmärkt läge för "utefolk" med intresse för friluftsliv och fysisk aktivitet. Högst uppe på kulle invid Göteborgs största park. Utsikt, med vy över fornborg från järnåldern, Burshäll. Omväxlande spår och terräng för löpträning, skidor och Mountinbike. Elljusspår. Plats för Cykel / Kanot / Kajak kan ordnas.

OBS! Kan endast sökas via https://www.bopunkten.se/blocket/24682

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg