Hagforsgatan

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hagforsgatan, Göteborg


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Lägenhet Göteborgs stad - Östra Centrum
Vi hyr ut ett möblerat rum med klädkammare, fr.o.m. nov-15, till rökfri, ordningsam person. Rummet finns i en suterräng lägenhet 4.a (101 m2)med två våningar. Ytterdörren (entréplan) ligger i direkt anslutning till trappan som leder ner till rummet. Fönster ut mot en lugn uteplats/trädgård, fin utsikt över stan.
Tillgång till badrum med toalett precis intill rummet. Det finns mikrovågsugn och vattenkokare i rummet men man kan även vid behov låna köket på övre plan till matlagning och får ta del av kyl, frys och skafferi. Trådlöst bredband finns, bäddsoffa som kan fällas ut till en dubbelsäng, bord, fåtölj och hylla.
Bostaden ligger mellan centrum och Östra sjukhuset, 4 min att gå till närmaste hållplats. Ca 15 min med 1.ans eller 5.ans spårvagn till centrum.
Nära naturområden med sjöar som Delsjön och Skatås med motionsslingor.
En månadshyra i förskott, betalas innan varje månadsskifte. Vid in flytten även en depositionsavgift på 1000 kr. (återfås vid utflytt om allt är helt och städat), En månads uppsägningstid.
Värme, el, hemförsäkring och bredband ingår.
Vi har även en p-plats som vid behov kan hyras för 250 kr/mån. extra.
I lägenhetens övre del bor jag (medelålderskvinna) med vår katt och i ett av rummen på bottenplan min dotter (25 år). Vill du bli granne med oss i en stor lägenhet så är du välkommen att höra av dig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg