Hagforsgatan

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hagforsgatan, Göteborg


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum nära centrum Göteborg
Vi hyr ut ett möblerat rum med klädkammare, fr.o.m. 5/4-16, till rökfri, ordningsam person. Uthyres t.o.m. juni, (ev. också efter sommaren) Rummet finns i en suterräng lägenhet 4.a (101 m2)med två våningar. Ytterdörren (entréplan) ligger i direkt anslutning till trappan som leder ner till rummet. Dörr ut mot en lugn uteplats/trädgård, fin utsikt över stan.
Tillgång till badrum med toalett precis intill rummet. Man kan även använda köket på övre plan till matlagning och får ta del av kyl, frys och skafferi. Trådlöst bredband finns, säng, litet bord, fåtölj, byrå, klädskåp och liten hylla i rummet.
Bostaden ligger mellan centrum och Östra sjukhuset, 4 min att gå till närmaste hållplats. Ca 15 min med 1.ans eller 5.ans spårvagn till centrum.
Nära naturområden med sjöar som Delsjön och Skatås med motionsslingor.
En månadshyra i förskott, betalas innan varje månadsskifte. Vid in flytten även en depositionsavgift på 1000 kr. (återfås vid utflytt om allt är helt och städat), En månads uppsägningstid.
Värme, el, hemförsäkring och bredband ingår.
Vi har även en p-plats som vid behov kan hyras för 250 kr/mån. extra.
I lägenhetens övre del bor jag (medelålderskvinna), min sambo och vår katt. Vill du bli "granne" med oss i en stor lägenhet så är du välkommen att höra av dig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg