Hallegatan

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hallegatan, Göteborg


Hyra:

4300 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Central lägenhet
Hej!

Jag hyr ut ett stort, rymligt och fräscht rum i min lägenhet vid
Vågmästareplatsen i centrala Göteborg. Endast till tjej.

Lägenheten är belägen endast 6 min med spårvagn till Nordstan och bara 1 min till det stora köpcentrumet Backaplan. Läget är med andra ord helt perfekt!

Häromkring finns många butiker, mataffärer, restauranger, gym mm. Finns inte mer att önska! Området är lugnt och i byggnaden bor mestadels äldre.

Du som flyttar in ska ha stadig ekonomi från antingen arbete eller
studier. Du ska vara lugn, ordningsam och ha erfarenhet av att vara inneboende och ansvarsfull. Du kommer att dela lägenheten med en tjej i 30-års åldern som är lugn och som arbetar heltid.

Rummet är mysigt inrett med en väggavskiljare som skiljer sovavdelning mot resten av rummet. Inrett med 120 cm säng, sängbord, klädhängare och matta. Du har tillgång till ett stort kök, vardagsrum och ett helrenoverat badrum. Lägenheten som du blir inneboende i är på nästan 90 m2. Det är ett ljust, rymligt och väldigt fräscht rum som har allt man behöver!

Hyran är 4300 kr. En månadshyra tas ut i deposition vid inflyttning och återges vid utflyttning. El, internet och kabel-TV ingår.

Hör gärna av dig om du passar in i beskrivningen och vill komma på
visning. Inflyttning kan ske från och med sista veckan i oktober, eller 1 november. Kontraktet skrivs 6 månader åt gången med en månads uppsägningstid från båda parter. Förlängs sedan om allt fungerar.

Mitt tel nr: 0762-323435

Mvh, Roya

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg