Hantverkaregatan 1

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hantverkaregatan 1, Göteborg


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

25 m2


Beskrivning

Rum i central lägenhet
Hej,

Sitter på 81kvadrat i centrala Göteborg (Landala) fem minuter gång till vår kära paradgata, tre minuter till Vasaplatsen och 10 minuter till Sveriges (?) bästa sommargata i Linné.
Jag är student och har således begränsad med ekonomi så nu har jag funderat över idén över att hyra ut "sovrummet".
Jag har en dotter på 50% och övrig tid går ofta åt till aktiviteter (bland annat så är jag fotbollstränare, så har jag sagt något om mig själv också) utanför hemmet så det kommer
Söker någon som är trevlig, helst en kvinna (det känns mindre konstigt) och som inte slänger grejer runt sig överallt (alltså är ordningssam), och det är väl lämpligt om personen inte skräms av ett tvåårigt barn.

Vi får väl se om vi kan hitta någon fin lösning för alla parter, jag tar helst kontakt via mail och jag brukar ha en riktigt bra svarsratio!

Mvh Joel Sjöqvist

Ps.
OBS: Bilden är från vardagsrummet, inte det rum som är till uthyrning, hade ingen kort tillgängligt men det är ett stort luftigt, vitmålat rum med ett stort fönster mot "gården" - alltså inga konstigheter som bruna väggar och äckligt golv.
Det finns också en walk-in garderob som man kanske får dela på då antar jag, oavsett det finns goda möjligheter med att få plats med en jacka, några par skor och lite annat plock och gott.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg