Hisingsgatan 14

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hisingsgatan 14, Göteborg


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

43 m2


Beskrivning

Central 2:a uthyres under längre period
På grund av studier och jobb ska jag och min fru nu flytta till Uppsala och hyr då ut vår fantastiska tvåa i Kvillebäcken. Vi hyr ut från och med mitten på juni och vill hyra ut i minst ett år. Dock gärna längre. Den uthyres möblerad.

Kvillebäcken är det ett väldigt mysigt område med en massa landshövdingahus som ligger på Hisingen strax efter Götaälvsbron. Med andra ord ligger lägenheten väldigt centralt (ca fem minuter med spårvagnen till centralstationen från närmsta hållplats). Efter en promenad på sju minuter kommer man även till Hjalmar Brantingsplatsen som har förbindelser till hela Göteborg. En Willys-butik ligger ett stenkast bort och dessutom en fin liten park (Keillers Park) där man kan se ut över vackra Göteborg.

Lägenheten är 43 kvm stor och ligger på Hisingsgatan 14 i ett fint landshövdingahus. Den ligger på första våningen men man måste gå upp en halvtrappa vilket gör att folket som promenerar utanför inte kan se in. Det är en tvåa med en "walk-in-closet" och en kokvrå. Tvättstuga finns i källaren i samma byggnad.

Hyran ligger på 8000 kr och då ingår allt förutom el.

Låter detta intressant? Hör då gärna av dig/er och berätta lite om dig/er.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg