Hjalmar Selandersgatan 2C

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hjalmar Selandersgatan 2C, Göteborg


Hyra:

4200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Inneboende sökes
Hej!
Vi är ett par som söker inneboende till vår trea i Kålltorp från och med mitten av augusti tills årsskiftet. Exakt inflyttningsdatum är inte satt utan det kommer vi överens om. Rummet vi hyr ut befinner sig på ovanvåningen i en etagelägenhet, alla gemensamma ytor såsom vardagsrum, kök, badrum och balkong finns också på ovanvåningen. Rummet är omöblerat, förutom en garderob, så det går att inreda vad som passar en själv. Bra kommunikation in till centrum, spårvagn 1 och 5 finns några minuter bort samt buss 17. I hyran ingår el, internet och förbrukningsvaror som tandkräm, toapapper, etc. Uppsägningstid på en månad för båda parter.

Vilka är vi då?
Melanie och Oliwer, båda 21 år, från Norrköping som bor där tillsammans med vår blandrashund på 11 år. Det är alltså viktigt att du inte är allergisk mot hund. Våra intressen är bland annat träning, musik och amerikansk fotboll. Vi har gärna folk på besök och gillar att hitta på saker gemensamt. Oliwer jobbar natt, så dagtid ska det vara så lugnt och tyst som möjligt. Han gillar att spela gitarr eller tv-spel och dylikt. Jag, Melanie, kommer under oktober börja studera i Ängelholm under veckorna, vilket gör att jag endast kommer befinna mig hemma i Göteborg under helgerna. Jag är en social, glad och okomplicerad person som kommer överens med de flesta. Vi har haft en inneboende i ca ett år och det har funkat utan problem.

Vem söker vi?
Någon glad och enkel person med fast inkomst, csn eller lön spelar ingen roll så länge du kan betala hyran i tid (förskottsbetalning, senast 30:e varje månad). Du får gärna ha liknande intressen och gilla att umgås, men självklart inget krav. Du ska vara ordningssam och se efter dina egna saker. Hund är tillåtet, dock inte katt då Oliwer är allergisk.

Skicka en presentation av dig så återkommer vi så fort vi kan.
Med vänliga hälsningar, Oliwer och Melanie

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg