Högsbogatan

Göteborg
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Högsbogatan, Göteborg


Hyra:

4400 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

95 m2


Beskrivning

Rum och del i lägenhet i Högsbo
Hej,

Vi letar efter en inneboende till vår lägenhet på Högsbogatan. Lägenheten är en fyra med stort vardagsrum/kök, 3 sovrum och 2 badrum. Du kommer att ha ditt eget sovrum och del i de gemensamma utrymmena. Rummet som hyrs ut är omöblerat.

Vi som bor i lägenheten är en tjej och en kille. Vi letar efter någon som är social och gillar att bo med andra. För oss är det viktigt att hitta någon som är trevlig och social men som också respekterar andras behov av lugn och ro.

Lägenheten ligger mycket bra placerat mellan Högsbo och Kungsladugård. Hållplatsen Marklandsgatan ligger ett par minuters prommenad bort och därifrån finns mycket goda buss och spårvagnsförbindelser till alla delar av Göteborg, (7 min till Järntorget, 15 min till Brunnsparken). Slottsskogen, Botaniska trädgården och Änggårdsbergen finns på prommenadavstånd.

Rummet kommer att vara ledigt från senast 1:a April, men det är möjligt att ordna inflytt tidigare om så behövs. Vi ser helst någon som söker ett långvarigt boende och är inte intresserade av att korttidshyra rummet. Du behöver ha en fast inkomst, exempelvis lön eller CSN. Vi kommer att skriva ett hyreskontrakt för att undvika missförstånd och oklarheter.

Om det låter intressant så svara och skriv lite om dig själv och vad du kommer att göra i Göteborg. Intressanta svaranden kommer att bjudas in på visning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg