Höstvädersg 43

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Höstvädersg 43, Göteborg


Hyra:

6600 kr

Antal rum:

2 RoK


Beskrivning

Korttidsboende i en stor och fräsch lägenhet
hej vill nu hyra ut min lägenhet fram till slutet av Maj 2016. Går det snabbt kan ni hyra den redan from 1 feb då betalas hyran den 1 feb eller innan. El, värme, radiotjänst, internet och några extra kanaler ingår i hyran. Lägenheten är möblerat dock saknas en säng i sovrummet. Lägenheten består av kök med tillbehör, vardagsrum fullt möblerat, sovrum (saknas säng) och en toalett med badkar. Det kommer inte att ingå sängkläder, kudde och handdukar. Lägenheten ligger i Biskopsgården och det tar 15 min in till centralen. Det finns en torg och spårvagnshållplats ca 5 min från lägenheten. Trevliga grannar som jag hoppas att den som hyr respekterar.

Jag söker en kvinnlig hyresgäst som antigen studerar eller arbetar. Jag kommer att begära intyg från studier eller arbete. En kreditupplysning kan komma att göras. Rökfri men husdjur är tillåtna. VIKTIGT ! jag har hund så lägenheten är ej tillämpad till personer som har allergi mot hundar.

efter att ni får kolla på lägenheten och är nöjda kommer vi att skriva en andrahands kontrakt där mer info kommer att ges.

maila och berätta om dig själv om detta verkar intressant. Jag kommer att höra av mig till dem jag anser passar in i det jag söker.

ha det gött
Med vänlig hälsning
elizabeth

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg