Höstvädersgatan

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Höstvädersgatan, Göteborg


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Mysigt rum uthyres
Jag söker en inneboende till ett av rummen i min rymliga fyra i södra biskopsgården. Inflyttning från 1 december.
På 80 kvm delar vi på vardagsrum, kök, bad/dusch och toalett.

Rummet för uthyrning är ca 17kvm stort, vitmålat med en ljusgrå fondvägg. Rummet har två inbyggda garderober, plus förvaringsmöjligheter i källarförråd och en mindre "gå-in-garderob" som delas solidariskt.
Hyran är 3500:-/mån

Mina tankar om delat boende är att alla gemensamma rum är lika mycket allas, en får gärna sätta sin egen prägel i lägenheten (saker, tavlor n what not). Lite som ett mini-kollektiv med respekt för andras behov och leverne.

Jag som hyr ut är en person som gillar att chilla, bada i badkaret med en whiskey, hänga med mina vänner och med min hund (så du bör gilla sådana) och framförallt är musik högt uppskattat. Är lättsam att bo med (det kan min fantastiska inneboende intyga:), har inga direkta strikta regler, litar mer på människors känsla för respekt och vad som är cool. Lämna en smutsig stekpanna är helt ok, men piss på väggen - där går gränsen. Lite den.

Så om du är en lättsam, öppensinnad skön typ som gillar hundar hör av dig. Ser gärna att du är genuint ute efter denna form av boende, att bo tillsammans med andra samtidigt som det finns stort utrymme för privatliv och egentid. Skickar bilder vid intresse och vill du kolla med egna ögon är du välkommen!

/23åringen

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg