Höstvädersgatan

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Höstvädersgatan, Göteborg


Hyra:

2750 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum i kollektiv
Hej!
Vi är tre tjejer som delar en fyra i Biskopsgården, nära Vårväderstorget, på ca 80 kvm. Nu ska snart en av oss flytta ut, så vi letar efter en ny person som kan flytta in, helst en tjej. Rummet är ledigt från mitten av juni, men inflytt kan ske i juli också.
Rummet kostar 2750 kr/månad, och då ingår internet och TV-licens. Det tillkommer även hemförsäkring som ligger på 900kr/halvår som vi delar på.
Rummet kommer att vara tillgängligt ett år, med chans för förlängning.
Rummet är möblerat med säng, skrivbord, stol och bokhylla.

Vi som bor kvar här är 28 år och vi pluggar just nu, en läser till socionom och den andra på folkhögskola. Vi gillar att kolla på film, lyssna på musik, gå ut ibland och träna ibland, m.m. Vi lagar nästan aldrig kött hemma, och tycker det är nice om personen som flyttar in inte heller gör det.

Vi vill bo med en trevlig tjej och det spelar ingen roll om du jobbar eller pluggar. Vi söker någon som tycker det är trevligt att bo med andra och umgås, men vi har också full förståelse för om man vill vara ifred och stänga dörren om sig.
Vi har ingen gemensam matkassa utan alla sköter sina egna grejer, men vi hjälps såklart åt med att städa och gå med återvinning och sånt.

Vagn 5, 6 och 10 går hit och det tar ca 16 minuter till Brunnsparken. Vi bor väldigt nära spårvagnen, typ en minut, och det tar ungefär fem minuter till Vårväderstorget, där det finns en Willys, apotek, pizzeria, second hand m.m. Det är även nära till skog och fina naturområden och springspår.

Maila om du är intresserad!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg