Hostvädersgatan 65

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hostvädersgatan 65, Göteborg


Hyra:

2500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Kollektiv/inneboende
Lägenheten är en 4:a på 85m2 i Biskopsgården, 15 minuter med spårvagn från centralstationen. Vi delar på vardagsrum, kök, badrum, toalett och klädkammare. Finns tvättmaskin och torktumlare i badrummet (lite vardagslyx jämfört med tvättstuga). Louise flyttar i augusti och då blir ett rum på 15m2 ledigt, omöblerat förutom en inbyggd garderob, resterande möblerar man själv. Pytteliten balkong finns.

Vi som bor här är Sandra och jag (Bengt). Sandra kommer bo kvar tills hon hittar jobb och vet vart i landet det kommer ta henne. Hon är 26 år, utbildad geolog, gillar tv-serier, film, att tillbringa tid i naturen samt djur. Skötsam och lätt att ha med att göra, vi har bott ihop 8 år nu.

Jag har varit här lite längre än S, är en 33-årig mjukvaruutvecklare som spenderar mina arbetsdagar och en stor del av fritiden framför datorn. Umgås med flickvännen de flesta helger, utöver det så gillar jag tv-serier, anime samt spela spel (analoga och digitala). Gillar även jag djur så eventuella sådana är välkomna.

Utgifter för hyra/gas/el/bredband delas på tre och hamnar på 2500kr/mån per person.

För att alla ska trivas vill vi veta mer om vem vi ska bo med så hör av dig och berätta lite om dig själv.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg