Husargatan 20

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Husargatan 20, Göteborg


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

81 m2


Beskrivning

Möblerad 3:a i attraktiva Haga uthyres
Jag hyr ut min lägenhet 9 månader, från 22 juli till 22 april (eventuellt längre) p.g.a. jobb på annan ort. Hyran är inklusive el. Lägenheten är på 80,5 kvadrat, med vardagsrum med balkong och två separata rum med sängar. Lägenheten ligger så centralt man kan komma i Göteborg, med hög standard i charmiga Haga, precis vid Haga Nygata och Handelshögskolan. 2 minuters promenad till Vasastan och 5 minuters promenad till Slottskogen. Lägenheten ligger på en fridfull och tyst gata med två innergårdar. Lägenheten är nyrenoverad med nya tapeter i samtliga rum och ny parkett i hall och vardagsrum.

Många och stora fönster släpper in mycket ljus. Balkongen i Sydväst läge är fantastisk. Rymligt badrum med badkar. Två tvättstugor där det är lätt att få tider. Stort kök med separat plats för matbord och fem stolar.

Söker person/personer som tar väl hand om lägenheten och lämnar tillbaka den ordentligt städad. 2 månadshyror i deposition.

Då min plan är att hyra ut väldigt omgående så är det bättre att ni kommer på visning än att jag bifogar massa bilder. Skicka mig ett mail där ni skriver lite om er själv(a).

Välkomna att höra av er!

Vänliga hälsningar

Magnus

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg