Husviksvägen 56

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Husviksvägen 56, Göteborg


Hyra:

8800 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

82 m2


Beskrivning

Tvåfamiljsvilla på fantastiska Brännö
I södra skärgården ligger Brännö, en naturskön ö med stora hagar mitt på ön där fåren betar. I anslutning till Brännö, med bara en liten gångbro emellan, ligger Galterö, ett naturreservat med fantastiska stränder. Café Varvet ligger med hela havet framför sig, där livemusik spelas hela sommarhalvåret. På mitten av ön har du Brännö Handel och Brännö Världshus, som har öppet året runt. Brännö är en musikö med jazzfestival, visfestival och revyer. Också konstrundor, julvandring och inte minst den kända Brännö brygga, med livemusik varje torsdag hela sommaren. Förskola och skola finns på ön fram till tredje årskurs. Sedan åker barnen vidare i samlad trupp, antingen in till stan eller till Styrsö, där det finns skola upp till nionde årskurs.
Det är en aktiv ö, odlarsällskap, körer, gympasalen är full av aktivitet som aerobic, gymnastik, innebandy. Fotbollsplaner finns med turneringar, liksom volleyboll. Det finns även en yogastudio på ön.

Under december finns det möjlighet att flytta in i del av tvåfamiljshus på Brännö. Huset ligger längst huvudgatan, granngranne med bageriet och Världshuset. Huset har en stor trädgård vi, hoppas att ni kommer utnyttja så mycket ni bara vill. Odlingsmöjligheter! Boendet har egen stor altan på baksidan och delad trädgård på framsidan. Barnvänlig trädgård. Boendet har ett rymligt ljust kök, vardagsrum som vetter mot altanen och två sovrum. Badrum med dusch. Samt tvättstuga i anslutning till köket. Huset har två ingångar, genom förstukvist och tvättstugan. Från huset cyklar ni till havet på två minuter.
Brännö är som balsam för själen!

82 kvadratmeter.
8800 i hyra. Inklusive el, vatten, sophämtning.

Ida Hellman: 0761 - 747803
Ulla Hellman: 0723 - 330476

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg