Ibsensgatan 28

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ibsensgatan 28, Göteborg


Hyra:

3800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

14 m2


Beskrivning

Egen våning i villa 4 km ifrån Avenyn
Hej! Vi är en ganska liten familj i ett ganska stort hus beläget i centrala Göteborg, Kvillebäcken, 4 km ifrån Avenyn, och vi hyr ut hela övervåningen + vindsrum till tre trevliga studenttjejer som vi tycker passar bra ihop med oss och huset! :) Huset är byggt som ett tvåfamiljs-hus, vår lägenhet ligger på första plan och lägenheten som vi hyr ut ligger på andra plan. Lägenheterna har precis samma planlösning på 80 kvadrat med varsina kök, badrum, vardagsrum och två sovrum och lägenheterna är skiljda åt med en separat trappuppgång. Längst upp i huset (ovanpå övre lägenheten alltså) finns nu ett ledigt vindsrum som vi vill hitta en passande hyresgäst till! Rummet är på hela 14 kvm och är möblerat med en 120-säng, skrivbord, förvaringsmöbler, lampor m.m., dessutom finns garderob och förråd precis utanför rummet. Vänligen observera att vi söker en tjej, gärna student, till rummet. :)

Lite kort om oss då: vi är en relativt ung, självutnämnt trevlig, liten familj med Malin (mamma), 25 bast och har precis gått ut Chalmers och slängts ut i arbetslivet ;), Alexander (pappa) 28 bast, maskiningenjör och jobbar i Mölndal, Elise (bus-tjej) 20 månader gammal och springer runt, tjoar, bajsar och grejar mest hela tiden, och så Merchedes (portugisisk vattenhund) snart 4 bast och älskar att busa och skapa allmän oreda. Vi är sociala människor som umgås mycket med våra vänner, gillar segling och att hitta på saker!

Vi söker dig som gillar djur och barn och varför inte naturen (Hisingsparken ligger nära:), men som också är ordentlig och förstår vikten i att hålla ordning och snyggt omkring sig när man bor med andra! Jag (Malin) har själv bott i kollektiv i flera år och lärt mig ett och annat på resan, vilket bl.a. är att det är jättetrevligt att alltid kunna prata med någon och inte komma hem till en tom lgh på kvällarna, men också hur viktigt det är med ett ordentligt städschema för att slippa tjafs. Vad som ingår i hyran är bl.a. ett lättbegripligt städschema ;) bredband, el, varmvatten, balkong i söderläge, tomt, två tvättmaskiner i källarn med bokningstavla, torkrum, förråd, cykelförråd, gratis parkering på gatan etc... Alla 3 rum vi hyr ut har respektive hyra på 3800 kr/mån.

Adressen är Ibsensgatan 28, stora knuthållplatsen Hjalmar brantingsplatsen ligger 15 min promenad bort (halva tiden med cykel;), men det finns även närmare hållplatser om det regnar!

Om du är intresserad eller har mer frågor, mejla och skriv gärna en del om dig själv också, eftersom vi lägger stor vikt vid att vi ska trivas tillsammans allihopa! :D

Inflyttning mellan 1 februari - 1 mars. Eventuellt kan det gå att ordna tidigare också.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg